امروز: January 19, 2025
وبلاگدهی و سابدایرکتوری آذین بلاگ

مانع ترافیکی چیست؟ معرفی انواع موانع ترافیکی

متفرقه تاریخ انتشار: 25/01/06 بدون نظر   6 بازدید

اندازه فونت    
مانع ترافیکی چیست؟ معرفی انواع موانع ترافیکی

مانع ترافیکی به مجموعه ‌ای از ابزارها و وسایل گفته می ‌شود که با هدف کنترل و هدایت ترافیک در معابر عمومی استفاده می ‌شود. این موانع به شکل‌ های مختلفی از جمله استوانه ترافیکی و کله قندی، تابلوهای راهنمایی و خیابانی، بشکه های ترافیکی و… تولید و عرضه می شوند. موانع ترافیکی نقش بسیار مهمی در بهبود ایمنی جاده‌ ها و کاهش تصادفات ایفا می ‌کنند و با استفاده از این موانع، می ‌توان از ایجاد ترافیک و هرج و مرج جلوگیری کرد.

10 تا از انواع موانع ترافیکی

با توجه به شلوغی و افزایش تردد در شهرهای بزرگ کشور، نیاز به استفاده از موانع ترافیکی کاملا حس می شود.در ادامه انواع موانع ترافیکی را برای شما شرح می ‌دهیم.

  • استوانه ترافیکی
  • کله قندی ترافیکی
  • بشکه ترافیکی
  • نیوجرسی
  • بولارد ترافیکی
  • مانع ترافیکی u شکل
  • راهبند پارکینگ
  • پارک بند پارکینگ
  • راهبند آکاردئونی
  • کاشن تانک

1. استوانه ترافیکی

استوانه یکی از انواع موانع ترافیکی

استوانه ترافیکی یکی از ابزارهای اساسی و مهم در مدیریت ترافیک و ایمنی جاده ‌ها شناخته می ‌شود که معمولا از جنس پلاستیک نرم یا مواد انعطاف‌ پذیر تولید می ‌شود. این ابزار به منظور ایجاد محدودیت در فضاهای ترافیکی و هدایت صحیح خودروها و عابران پیاده به کار می ‌رود. استوانه ‌های ترافیکی عموما با استفاده از شبرنگ های ترافیکی و قابل مشاهده تولید شده تا به راحتی در شرایط مختلف، به ویژه در شب و در شرایط جوی نامساعد، قابل شناسایی باشند. از آنجایی که این نوع مانع وزن بسیار سبکی دارد حمل و نقل آن بسیار آسان است و از همه مهم تر نصب بسیار آسانی دارند و معمولا مورد استقبال افراد زیادی قرار می ‌گیرند. برای خرید استوانه ترافیکی یا سایر تجهیزات ترافیکی و پارکینگی می توانید به شرکت های معتبر تولید کننده مانند ترافیک ساز مراجعه کرده و این لوازم ایمنی را با بهترین قیمت و کیفیت عالی، در تعداد مورد نظر تهیه نمایید.

2. کله قندی ترافیکی

کله قندی ترافیکی

کله قندی ترافیکی به منظور افزایش ایمنی جاده ‌ها و تسهیل حرکت وسایل نقلیه طراحی شده است. این ابزار معمولا با شکل مخروطی و رنگ‌ های چشم‌ نواز مثل زرد و نارنجی ساخته می ‌شود تا به راحتی در محیط‌ های مختلف قابل شناسایی باشد. کله قندی ‌ها به عنوان موانع موقت در محل‌ های ساخت و ساز، حوادث جاده‌ ای و همچنین در زمان‌ هایی که تغییرات موقتی در مسیرها ایجاد می ‌شود، استفاده می ‌شوند. به دلیل طراحی خاص آنها، کله قندی ‌ها می‌ توانند در صورت برخورد با وسایل نقلیه، به سادگی جابجا شده و از آسیب ‌های جدی جلوگیری کنند.

3. بشکه ترافیکی

بشکه ترافیکی

بشکه ترافیکی یکی از انواع موانع ترافیکی به حساب می ‌آید که جهت حفاظت از ابزارهای مهم در مدیریت و کنترل ترافیک شهری و جاده ‌ای به شمار می ‌آید که به منظور هدایت و ساماندهی حرکت وسایل نقلیه و همچنین حفظ ایمنی عابران استفاده می‌ شود. این بشکه ‌ها معمولا از موادی با مقاومت بالا و وزن مناسب ساخته می‌ شوند تا در برابر فشار و ضربه‌ های احتمالی خودروها مقاومت کنند. همچنین، بشکه ‌های ترافیکی نقش مؤثری در کاهش تصادفات و محدود کردن سرعت در نقاط خطرناک دارند. از دیگر مزایای بشکه ‌های ترافیکی می ‌توان به هزینه ‌ی نگهداری پایین و قابلیت استفاده مجدد از آن‌ ها اشاره کرد.

4. مانع ترافیکی نیوجرسی

مانع ترافیکی نیوجرسی

مانع ترافیکی نیوجرسی معمولا از بتن یا پلاستیک ساخته می‌ شود و در نقاطی که نیاز به جداسازی خطوط ترافیکی وجود دارد، به کار می ‌رود. این مانع‌ طراحی خاصی دارد و به همین خاطر ، قادر به کاهش شدت برخورد خودروها و حفظ ایمنی رانندگان و عابران پیاده هستند. مانع نیوجرسی مستطیلی شکل بوده و ارتفاع مناسبی دارد بدین ترتیب از بروز تصادف و حوادث ناگهانی جلوگیری می ‌کند.

5. بولارد ترافیکی

بولارد ترافیکی از جنس بتن، فولاد یا پلاستیک ساخته می‌ شود که فضای بسیار امنی را برای رانندگان و عابران ایجاد می‌ کند. طراحان و مهندسان ترافیک با در نظر گرفتن عواملی نظیر ارتفاع، عرض و رنگ بولاردها، تلاش می ‌کنند تا این سازه‌ ها به بهترین شکل ممکن عملکرد ایمنی و هدایت ترافیک را بهبود بخشند. همچنین بولاردهای ترافیکی به صورت متحرک یا ثابت طراحی شده ‌اند و با ویژگی ‌هایی مانند چراغ‌ های راهنما یا بازتاب‌ های نوری، دید و تشخیص آن ‌ها در شب و شرایط آب و هوایی نامساعد را افزایش دهند. این نوع مانع معمولا در شهرهای بزرگ و پرتردد از اهمیت بسیاری برخوردار است.

6. مانع ترافیکی u شکل

مانع u شکل یکی از انواع موانع ترافیکی

مانع ترافیکی U شکل، یکی از تجهیزات ترافیکی کاربردی است که در مکان های مختلفی مانند پارکینگ ها، پیاده رو ها و … استفاده می شود. از این مانع ترافیکی برای منع تردد سایر وسایل نقلیه در مکان های ذکر شده، استفاده می شود که نقش اساسی در کاهش آمار حوادث دارد. استفاده از شبرنگ ترافیکی روی مانع u شکل سبب بهبود دید رانندگان در شب می شود.

7. راهبند پارکینگ

راهبند پارکینگ نیز یکی از انواع موانع ترافیکی به حساب می ‌آید. قطعا از نام این مانع متوجه شده‌ اید که این دستگاه‌ ها به منظور کنترل دسترسی به فضا ای پارکینگ طراحی شده‌ و می ‌توانند به صورت اتوماتیک یا دستی عمل کنند. راهبندهای اتوماتیک معمولا با حسگرها، دوربین ‌ها و سیستم‌ های شناسایی خودروها مجهز هستند که امکان شناسایی و تایید هویت خودروها را فراهم می‌ کنند. این سیستم‌ ها علاوه بر افزایش امنیت، به بهینه سازی استفاده از فضاهای پارکینگ کمک می ‌کنند و از ازدحام در ورودی و خروجی‌ ها جلوگیری می ‌نمایند.

8. پارک بند پارکینگ

پارکبند پارکینگ یکی از انواع موانع ترافیکی است که در مدیریت و بهینه سازی فضاهای پارکینگ شهری شناخته می‌ شود. این سیستم به رانندگان کمک می ‌کند تا به طور منظم و بدون ایجاد اختلال در ترافیک، خودروهای خود را پارک کنند و از اشغال غیرضروری فضاهای پارکینگ جلوگیری کنند. پارک بند پارکینگ معمولا شامل نرم ‌افزارهای مدیریت ورود و خروج، سنسورهای تشخیص وجود خودرو و پنل ‌های اطلاعاتی بوده که وضعیت پارکینگ را به کاربران اعلام می‌ کند.

9. راهبند آکاردئونی

راهبند آکاردئونی یک از انواع موانع ترافیکی

راهبند اکاردئونی قابلیت جمع و باز شدن را در فضاهای کم‌ عرض دارد و اغلب مورد استقبال افراد زیادی قرار می ‌گیرد. از ویژگی ‌های برجسته این راهبند می ‌‌توان به امکان استفاده در مکان‌ هایی که نیاز به کنترل ورود و خروج وسایل نقلیه به‌ طور همزمان وجود دارد، اشاره کرد. راهبندهای اکاردئونی از مواد مستحکم و ضد زنگ ساخته می ‌شوند که این امر باعث افزایش طول عمر و کارایی آن ‌ها می ‌شود. این راهبندها همچنین می‌ توانند با سیستم ‌های امنیتی مانند دوربین ‌های مدار بسته و سنسورهای حرکتی ترکیب شوند که این امر جلوه ‌ی امنیتی بیشتری به آن‌ ها می ‌بخشد. از سوی دیگر نیز زیبایی ظاهری این نوع مانع مورد توجه افراد زیادی قرار می ‌گیرد.

10. کاشن تانک

کاشن تانک

کاشن تانک در ابعاد و اشکال مختلف طراحی و ساخته می‌ شود و از مواد اولیه متفاوتی همچون فلز، پلاستیک‌ یا کامپوزیت‌ ساخته می ‌شوند. این مانع ترافیکی دارای رفلکتور شبرنگ هشداری است. قابلیت نصب و مونتاژ در سایزهای مختلف از دیگر ویژگی ‌های بارز این محصول محسوب می‌ شود.

جمع بندی

موانع ترافیکی به تجهیزاتی گفته می شود که برای کاهش آمار تصادفات، هدایت جریان ترافیک، مشخص کردن فضاهای کاری و پروه های عمرانی، مانع عبور از مسیرهای مشخص می شوند. انواع موانع ترافیکی شامل استوانه ترافیکی، کله قندی، بشکه ترافیکی، نیوجرسی، کاشن تانک، مانع U شکل، راهبند، پارک بند و بولارد هستند. در سال های اخیر با کمک این تجهیزات ترافیکی، آمار حوادث و تصادفات شهری و جاده ای به شدت کاهش یافته است.

برچسب ها:

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
رفتن به ابتدای صفحه