مقالات ISI نیاز به رعایت استانداردهای مختلفی دارند بنابراین بسیار مهم است که از نرم افزار نوشتن مقاله isi مناسب و کاربردی کمک گرفته شود تا سطح دقت به بیشترین حد خود برسد. این نرم افزارها شامل یک سری دقت و نظم مخصوصی هستند و به نوبه خود می توانند از پس نکات ریز در نوشتن مقالات ISI برآیند.
شهرت EndNote به مدیریت منابع بی نظیر آن است. در بحث نگارش مقالات ISI، مدیریت منابع حرف اول را می زند و اگر این کار به خوبی صورت نگیرد معمولاً مشکلساز خواهد بود. EndNote قابلیت سازماندهی دقیق منابع مورد استفاده در مقالات ISI را دارد. نویسنده به واسطه این نرم افزا می تواند به راحتی مدیریت خوبی نسبت به مراجع نیز داشته باشد.
EndNote می تواند با نرم افزار ورد هم ادغام شود و از دسته نرم افزارهایی محسوب می شود که به نوبه خود در بهترین شرایط می تواند نتیجه مناسبی به همراه داشته باشد. در این نرم افزار می توانید جستجوی خوبی منابع مختلف در پایگاه داده های معتبر داشته باشید. یکی از ویژگی های جالب EndNote این است که به واسطه آن می توانید فهرست منابع را به خوبی شناسایی کنید. البته فراموش نکنید که این نرم افزار توانسته شاخص گذاری دقیقی نیز داشته باشد و در نهایت به واسطه ساختار خود به خوبی می تواند برای مقالات سطح بالای ISI نیز عملکرد مناسبی از خود نشان دهد. به جرئت می توانیم بگوییم EndNote از مهم ترین نرم افزار های نوشتن مقاله isi می باشد.
در ابتدا نرم افزار Scrivener برای نوشتن کتاب استفاده می شد و نویسندگان این نرم افزار را در حوزه نگارش کتب به خوبی می شناسند اما امروزه نسخه های جدیدی از Scrivener آمده است که باعث می شود تا نوشتن مقاله ISI طولانی موفقیت آمیز باشد.
Scrivener محیط کاری بسیار منعطفی دارد. اگر ابزارهای Scrivener را بررسی کنید متوجه خواهید شد که برای نوشتن یک مقاله ISI طولانی و پرکار واقعاً می تواند پوشش دهی خوبی داشته باشد. ساختار مقاله توسط Scrivener واقعاً به طور دقیق حفظ می شود. این نرم افزار می تواند سازماندهی خوبی بر روی متون در قالب های مختلف داشته باشد. معمولاً مقالات ISI شامل تقسیم بندی های مختلفی هستند. این سطح از تقسیم بندی باعث می شود تا دقت در نگارش بیشتر شود و Scrivener می تواند به واسطه قابلیت تقسیم بندی بی نظیر خود نتایج چشم گیری فراهم سازد. از یاد نبرید که معمولاً چنین نرم افزاری شامل بخش های مختلفی بوده و این موضوع سبب می شود تا افراد نسبت به نرم افزار مورد نظر دقیق عمل نمایند.
LaTeX شاید به نوبه خود یک نرم افزار مقاله نویسی محسوب نشود اما یک سیستم کاملاً حرفه ای حروف چینی است و چون معمولاً تقاضا مقالات ISI برای رشته های مهندسی به خصوص فیزیک و ریاضی زیاد است لاتکس واقعاً می تواند کارتان را اسانتر نماید. مبنای کاری نرم افزار LaTeX بر اساس یک سری کدهای متنی است و در نهایت خروجی با بهترین سطح کیفیت ارائه می شود. این نرم افزار می تواند از فرمول های ریاضی بسیار پیچیده پشتیبانی نماید. از سوی دیگر بسته های مختلفی از این نرم افزار وجو داررد که سبب می شود تا قابلیت های جدیدی از آن مورد استفاده باشد. به طور کلی لاتکس می تواند به واسطه BibTeX بر روی منابع مختلف، مدیریت خوبی داشته باشد.اگر رشته شما به نحوی به ریاضی و فیزیک مربوط می شود لاتکس می تواند در نوشتن مقاله ISI، دقیقترین استاندارد را اعمال نماید.
اگر نیاز به نرم افزار نوشتن مقاله ISI به زبان انگلیسی دارید، Grammarly انتخاب خوبی خواهد بود. Grammarly به نرم افزا ویرایش زبان انگلیسی شهرت دارد اما به طور کلی می تواند مقاله شما را به زبان انگلیسی کاملاً استاندارد بنویسد. املا و سبک نگارش Grammarly واقعاً حرفه ای است به طوری که اشتباهات نگارشی را شناسایی می کند و می تواند به واسطه هوش مصنوعی پیشنهادات اصطلاحی خوبی ارائه دهد. این نرم افزار کمک می کند تا هر نوع سرقت ادبی در مقاله شما مشخص شود و البته که می تواند از متون علمی و غیر علمی نیز پشتیبانی کاملی داشته باشد.
Mendeley نیز مانند نرم افزار اندنوت یکی از نرم افزارهای حرفه ای مدیریت منابع محسوب می شود. این نرم افزار می تواند اشتراک گذاری خوبی در خصوص مقالات مختلف داشته باشد و البته که همکاری علمی در این زمینه نیز بخشی از قابلیت های Mendeley محسوب می شود. اینطور که مشخص است Mendeley برای شبکه سازی اجتماعی واقعاً می تواند نتایج خوبی به همراه داشته باشد. از ویژگی های جالب Mendeley این است که با لاتکس و ورد هم ادغام می شود و این موضوع کمک می کند تا مقاله شما از هر نظر به کیفیت دلخواه برسد. دسترسی به پایگاه داده مقالات علمی نیز از مواردی است که می بایست به آن دقت کنید. فضای کاربری آسان این نرم افزار باعث شده تا دانشجویان به آن علاقمند شوند.
اکسل برای مدیریت داده ها یک نرم افزار عالی و اسان است. در واقع شما به راحتی می توانید داده های مقاله ISI را به واسطه اکسل ساماندهی کنید. همینطور امکان تحلیل و نمایش اطلاعات نیز در این نرم افزار وجود دارد. اکسل به شما قابلیت فرمول نویسی و توابع متنوع را میدهد. وجود پارامترهای گرافیکی در اکسل باعث می شود تا رسم نمودار در مقاله نیز با بیشترین سطح دقت صورت بگیرد.
یادتان باشد که تحلیل داده توسط این نرم افزار معمولاً با جزییات پیش می رود. بسیاری از دانشجویان در ابتدا کار با اکسل را نسبت به سایر نرم افزارهای نوشتن مقاله ISI ترجیح می دهند. کاربران می توانند با ایجاد (Pivot Tables) به تحلیل داده های بزرگ بپردازند و از نتایج حاصل شده گزارشات دقیقی تهیه کنند.
نظر شما